Film.ua і Володимир Краснопольський знімають сімейну сагу «Будинок з ліліями»

14 Вересня 2012
10565
14 Вересня 2012
13:34

Film.ua і Володимир Краснопольський знімають сімейну сагу «Будинок з ліліями»

10565
Спільно з «Фаворит-фильм»
Film.ua і Володимир Краснопольський знімають сімейну сагу «Будинок з ліліями»

Кінокомпанія Film.ua спільно з «Фаворит-фильм» знімають сімейну сагу «Будинок з ліліями». Про це йдеться на сайті Film.ua.

 

Режисером фільму став Володимир Краснопольський («Вічний поклик», «Тіні зникають опівдні»), оператором - Темерлан Зельман.

 

Зйомки триватимуть 9 місяців і будуть проходити як в Україні, так і за її межами.

20 серій «Будинку з ліліями» розповідають про долю героя-фронтовика Говорова, його коханих жінок і дітей, даючи глядачеві можливість простежити долю кількох поколінь, починаючи з 1943 року до наших днів.

«Після війни Говоров займає високу партійну посаду і щоб відзначити його досягнення, партія дарує йому заміський будинок, прикрашений ліліями. Ходить легенда про те, що на будинок накладено прокляття, і його власники 100 років не будуть щасливі. Спочатку це зовсім не бентежить атеїста і партійного працівника, але нещастя, які переслідують його сім'ю, не дозволяють нікому з мешканців будинку знайти своє щастя в любові», - йдеться в анотації до фільму.

У ролях зіграють Сергій Маховиков, Дар'я Мороз, Микола Добринін, Олеся Судзіловська, Ганна Горшкова, Валентина Лукащук, Михайло Жигалов, Денис Матросов, Олексій Фатєєв, Олена Радевич, Андрій Фролов, Євген Князєв, Дарина Баранова, Віктор Раков, Борис Хімічев, Сергій Баталов .

Фільм знімається на замовлення Першого російського каналу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10565
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду