У Кіровограді невідомий скоїв напад на тележурналіста

11 Вересня 2012
4452
11 Вересня 2012
14:56

У Кіровограді невідомий скоїв напад на тележурналіста

4452
Ігор В’юн працює на місцевому телебаченні
У Кіровограді невідомий скоїв напад на тележурналіста

9 вересня в Кіровограді біля під'їзду власного будинку невідомий чоловік скоїв напад на тележурналіста Ігоря В'юна. Про це повідомляє сайт «Гречка».

 

За інформацією інтернет-видання, Ігор вже кілька років працює над сюжетами програми «Погляд» на місцевому телебаченні, висвітлює гостросоціальні теми. Серед них - неоднозначні події довкола звільнення головного лікаря Кіровоградської обласної лікарні, зміна керівництва Кіровоградського обласного театру, земельні питання, оренда ставків, продаж алкоголю після 22.00 тощо.

 

У коментарі «Гречці» Ігор В'юн розповів: «Приблизно о 22.15 я виходив з під'їзду та розмовляв по телефону. В цей час якийсь чоловік зробив крок в мій бік і наніс прямий удар мені в скроню. Після чого я зістрибнув по східцях ліворуч. Невідомий спробував мене завалити на землю проте йому це не вдалося, адже і я доволі міцної статури. Я закрився і отримав ще кілька ударів у голову. Потім наніс удар у відповідь після чого чолов'яга накивав п'ятами. Я повернувся додому, вмився і викликав міліцію. Міліціянти приїхали за 5 хвилин і одразу почали оперативно-розшукову роботу. Спочатку ми поїхали у райвідділ, я написав заяву, надав пояснення, склали фоторобот нападника. Вже вранці я звернувся до лікарні для огляду, від запропонованої госпіталізації - відмовився».

 

Наразі у Ігоря забиття м'яких тканин голови.

 

Як повідомляє офіційний сайт Управління внутрішніх справ у Кіровоградській області, за фактом побиття порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення особи, яка підозрюється у скоєнні злочину.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4452
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду