detector.media
11.09.2012 14:56
У Кіровограді невідомий скоїв напад на тележурналіста
Ігор В’юн працює на місцевому телебаченні

9 вересня в Кіровограді біля під'їзду власного будинку невідомий чоловік скоїв напад на тележурналіста Ігоря В'юна. Про це повідомляє сайт «Гречка».

 

За інформацією інтернет-видання, Ігор вже кілька років працює над сюжетами програми «Погляд» на місцевому телебаченні, висвітлює гостросоціальні теми. Серед них - неоднозначні події довкола звільнення головного лікаря Кіровоградської обласної лікарні, зміна керівництва Кіровоградського обласного театру, земельні питання, оренда ставків, продаж алкоголю після 22.00 тощо.

 

У коментарі «Гречці» Ігор В'юн розповів: «Приблизно о 22.15 я виходив з під'їзду та розмовляв по телефону. В цей час якийсь чоловік зробив крок в мій бік і наніс прямий удар мені в скроню. Після чого я зістрибнув по східцях ліворуч. Невідомий спробував мене завалити на землю проте йому це не вдалося, адже і я доволі міцної статури. Я закрився і отримав ще кілька ударів у голову. Потім наніс удар у відповідь після чого чолов'яга накивав п'ятами. Я повернувся додому, вмився і викликав міліцію. Міліціянти приїхали за 5 хвилин і одразу почали оперативно-розшукову роботу. Спочатку ми поїхали у райвідділ, я написав заяву, надав пояснення, склали фоторобот нападника. Вже вранці я звернувся до лікарні для огляду, від запропонованої госпіталізації - відмовився».

 

Наразі у Ігоря забиття м'яких тканин голови.

 

Як повідомляє офіційний сайт Управління внутрішніх справ у Кіровоградській області, за фактом побиття порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення особи, яка підозрюється у скоєнні злочину.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY