«Укррудпром» зазнав атаки через новину про холдинг Ахметова? (ДОПОВНЕНО)

7 Вересня 2012
8250
7 Вересня 2012
18:53

«Укррудпром» зазнав атаки через новину про холдинг Ахметова? (ДОПОВНЕНО)

8250
«Укррудпром» стверджує, що атака почалася через відмову знімати із сайту чотири матеріали про «Метінвест»
«Укррудпром» зазнав атаки через новину про холдинг Ахметова? (ДОПОВНЕНО)

7 вересня інтернет-видання «Укррудпром» зазнало потужної DDOS-атаки. Про це видання повідомила на своїй сторінці у Facebook.

 

При спробі зайти на головну сторінку ukrrudprom.ua з'являється повідомлення, що «Документ не знайдено». Станом на 19:00 атака триває вже понад шість годин.

 

Причиною атаки «Укррудпром» вважає відмову знімати із сайту чотири матеріали. «Усі ці новини і статті пов'язані з діяльністю холдингу "Метінвест" Ріната Ахметова», - стверджує видання. Одна з новин, оприлюднена у Facebook, повідомляє про те, що «Метінвест» пропонує перенести оплату придбання Маріупольського металургійного комбінату імені Ілліча в розмірі 600 млн на пізніший строк.

 

У прес-центрі холдингу «Метінвест»  «Детектор медіа» заперечили твердження інтернет-видання «Укррудпром».  «Коммуникационная политика "Метинвеста" не предполагает некорректных или неподобающих для компании такого уровня действий. Мы не имеем отношения к событиям, о которых идет речь в вашем запросе, а ссылки на якобы имеющиеся у кого-то внутренние документы "Метинвеста" никак не связаны с реальностью», - заявили в холдингу.

 

За інформацією газети «Коммерсантъ Украина», одним із співвласників сайту «Укррудпром» є Олег Богатов, якого учасники ринку пов'язували з компанією «Нова концепція», що нібито надавала піар-послуги «Смарт-холдингу» Вадима Новінського.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8250
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ilf
4251 дн. тому
Одни предвыборные провокации :) Смотрю в моду вошло кричать о ддос-атаках, наверное неплохо рейтинги поднимаются от подобных новостей ;)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду