Forbes веде переговори про запуск Forbes TV в Україні

4 Вересня 2012
1165
4 Вересня 2012
09:15

Forbes веде переговори про запуск Forbes TV в Україні

1165
Але без конкретики
Forbes веде переговори про запуск Forbes TV в Україні

Корпорація Forbes Media веде переговори, у тому числі з телеканалами, про запуск Forbes TV в Україні, однак конкретних планів наразі не має. Про це в коментарі «Детектор медіа» сказав президент Forbes Media з телебачення і ліцензування Мігель Форбс.

 

«Так, ми хочемо запустити. Ми не маємо конкретного медіаплану, але вивчаємо всі можливості», - повідомив пан Форбс.

 

Головний редактор журналу «Forbes Украина» Володимир Федорін повідомив, що запуск українського Forbes TV зараз не на часі. Але український портал Forbes.ua створюватиме відео, оскільки попит на нього нині зростає, про що свідчить досвід американського порталу Forbes.com.

 

«Ключовий перелом відбувся в тому, що за останній рік сильно зріс попит на текстові й відеоматеріали на сайті Forbes.com. Ми це враховуємо і в нашій роботі», - сказав пан Федорін.

 

Відеоконтент Forbes.ua з'явиться найближчим часом не окремим розділом, а у вигляді спецпроектів, повідомив головний редактор Forbes.ua Леонід Бершидський. Зараз один зі співробітників журналу знімає для порталу серію «презентацій стартаперів у ліфті»: протягом двохвилинної поїздки в ліфті спікер має розповісти все про свій проект.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1165
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду