«Погоду» на TОНІСі вестиме фіналістка «Голосу країни» Ангеліна Моняк

3 Вересня 2012
7451
3 Вересня 2012
15:25

«Погоду» на TОНІСі вестиме фіналістка «Голосу країни» Ангеліна Моняк

7451
21-річна студентка з Ужгорода
«Погоду» на TОНІСі вестиме фіналістка «Голосу країни» Ангеліна Моняк

Фіналістка вокального шоу «Голос країни» каналу «1+1» Ангеліна Моняк почала вести з 1 вересня прогноз погоди на телеканалі ТОНІС. Програма виходить п'ять разів на день і надає інформацію про погодні умови в Україні, а також на курортах нашої країни та світу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Для Ангеліни Моняк це перший досвід роботи на телебаченні і в якості ведучої. «Робота на телеканалі ТОНІС дає мені можливість працювати і навчатися в Києві. Я вважаю, що саме українська оперна школа співу буде найкращою основою для формування мене, як професіонала», - зазначила ведуча.

 

«Ми хочемо розвивати цей проект з використанням унікальних можливостей Ангеліни, адже вона - дуже талановита дівчина, - вважає генеральний директор телеканалу Олександр Бутко. - Тож я впевнений, що "Погода" з Ангеліною Моняк незабаром  принесе глядачам каналу чимало сюрпризів».

 

21-річна Ангеліна Моняк народилася в Ужгороді в родині робітників. Ще з раннього дитинства вона уявляла себе співачкою на сцені. Згодом спеціалісти дійсно виявили в неї колоратурне мецо-сопрано. У 19 років вона почала професійно займатися співом у музичному училищі Ужгорода. На початку 2012 року Ангеліна взяла участь у всеукраїнському вокальному шоу на телеканалі «1+1», де посіла друге місце.name="_GoBack">

 

 

«Детектор медіа»

Фото - прес-служби ТОНІСа

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7451
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду