detector.media
03.09.2012 15:25
«Погоду» на TОНІСі вестиме фіналістка «Голосу країни» Ангеліна Моняк
21-річна студентка з Ужгорода

Фіналістка вокального шоу «Голос країни» каналу «1+1» Ангеліна Моняк почала вести з 1 вересня прогноз погоди на телеканалі ТОНІС. Програма виходить п'ять разів на день і надає інформацію про погодні умови в Україні, а також на курортах нашої країни та світу. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Для Ангеліни Моняк це перший досвід роботи на телебаченні і в якості ведучої. «Робота на телеканалі ТОНІС дає мені можливість працювати і навчатися в Києві. Я вважаю, що саме українська оперна школа співу буде найкращою основою для формування мене, як професіонала», - зазначила ведуча.

 

«Ми хочемо розвивати цей проект з використанням унікальних можливостей Ангеліни, адже вона - дуже талановита дівчина, - вважає генеральний директор телеканалу Олександр Бутко. - Тож я впевнений, що "Погода" з Ангеліною Моняк незабаром  принесе глядачам каналу чимало сюрпризів».

 

21-річна Ангеліна Моняк народилася в Ужгороді в родині робітників. Ще з раннього дитинства вона уявляла себе співачкою на сцені. Згодом спеціалісти дійсно виявили в неї колоратурне мецо-сопрано. У 19 років вона почала професійно займатися співом у музичному училищі Ужгорода. На початку 2012 року Ангеліна взяла участь у всеукраїнському вокальному шоу на телеканалі «1+1», де посіла друге місце.name="_GoBack">

 

 

«Детектор медіа»

Фото - прес-служби ТОНІСа

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY