Канал «Футбол» проведе телемарафон у день матчу «Шахтар» – «Динамо»

30 Серпня 2012
4955
30 Серпня 2012
19:16

Канал «Футбол» проведе телемарафон у день матчу «Шахтар» – «Динамо»

4955
Канал «Футбол» проведе телемарафон у день матчу «Шахтар» – «Динамо»

2 вересня, у день футбольного матчу між командами «Шахтар» (Донецьк) і «Динамо» (Київ) і виборів нового президента Федерації футболу України, телеканал «Футбол» проведе шестигодинний телемарафон. Про це повідомляє прес-служба каналу

 

Спеціальний марафон з восьми студійних ефірів програми «Футбол Live» стартує о 10:00. Протягом дня глядачів чекають прямі студійні ефіри й безліч включень з Києва та Донецька

 

Головна студія марафону розміститися на «Донбас Арені» в Донецьку. Тут ведучий і експерти будуть готувати уболівальників до українського дербі. В ефірі будуть аналіз стану команд, прогнози та коментарі, статистика минулих зустрічей суперників, інтерв'ю тренерів і гравців.

 

Також протягом марафону будуть регулярні включення з Києва та Донецька. Журналісти телеканалу «Футбол» будуть оперативно інформувати глядачів про хід виборів президента ФФУ, а також передавати атмосферу двох міст перед вечірнім поєдинком українських грандів.

 

Пряма трансляція поєдинку «Шахтар» - «Динамо» вийде 19:25. Коментатори матчу - Андрій Малиновський і Олександр Сопко.

 

По завершенні матчу завершальна студія «Футбол Live» передасть естафету телеканалу «Україна», де в цей же день у вечірньому ефірі стартує програма «Великий футбол» з Олександром Денисовим і Іриною Блохіною, гостем якої стане німецький тренер Бернд Шустер.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4955
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду