detector.media
30.08.2012 19:16
Канал «Футбол» проведе телемарафон у день матчу «Шахтар» – «Динамо»

2 вересня, у день футбольного матчу між командами «Шахтар» (Донецьк) і «Динамо» (Київ) і виборів нового президента Федерації футболу України, телеканал «Футбол» проведе шестигодинний телемарафон. Про це повідомляє прес-служба каналу

 

Спеціальний марафон з восьми студійних ефірів програми «Футбол Live» стартує о 10:00. Протягом дня глядачів чекають прямі студійні ефіри й безліч включень з Києва та Донецька

 

Головна студія марафону розміститися на «Донбас Арені» в Донецьку. Тут ведучий і експерти будуть готувати уболівальників до українського дербі. В ефірі будуть аналіз стану команд, прогнози та коментарі, статистика минулих зустрічей суперників, інтерв'ю тренерів і гравців.

 

Також протягом марафону будуть регулярні включення з Києва та Донецька. Журналісти телеканалу «Футбол» будуть оперативно інформувати глядачів про хід виборів президента ФФУ, а також передавати атмосферу двох міст перед вечірнім поєдинком українських грандів.

 

Пряма трансляція поєдинку «Шахтар» - «Динамо» вийде 19:25. Коментатори матчу - Андрій Малиновський і Олександр Сопко.

 

По завершенні матчу завершальна студія «Футбол Live» передасть естафету телеканалу «Україна», де в цей же день у вечірньому ефірі стартує програма «Великий футбол» з Олександром Денисовим і Іриною Блохіною, гостем якої стане німецький тренер Бернд Шустер.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY