«Вечір з Миколою Княжицьким» повернеться на ТВі 13 вересня

29 Серпня 2012
7152
29 Серпня 2012
19:48

«Вечір з Миколою Княжицьким» повернеться на ТВі 13 вересня

7152
На канал чиниться тиск, тому Княжицький вирішив продовжити вести проект
«Вечір з Миколою Княжицьким» повернеться на ТВі 13 вересня

Суспільно-політичне ток-шоу «Вечір з Миколою Княжицьким» відновить вихід на ТВі з 13 вересня. Про це в інтерв'ю «Телекритиці» розповіла заступник генерального директора каналу з питань програмування Оксана Іванюк.

 

«На початку він (Микола Княжицький. - ТК) мав намір відмовитися від того, щоб вести свою програму. Але оскільки тиск на телеканал продовжується, Микола Княжицький вирішив, що все ж таки, його проект важливий для каналу зараз», - розповіла пані Іванюк.

 

Нагадаємо, Микола Княжицький балотується до Верховної Ради України за списком об'єднаної опозиції «Батьківщини» під 11-м номером і на час кампанії взяв відпустку.

 

Ще одне політичне ток-шоу каналу, «Політклуб Віталія Портнікова», відновлює вихід в ефірі каналу сьогодні, 29 серпня.

 

Нагадаємо, що політичне ток-шоу 5-го каналу «Республіка з Анною Безулик» розпочало новий сезон минулої неділі, 26 серпня. У п'ятницю, 31 серпня, на «Інтер» повертається «Велика політика з Євгеном Кисельовим», а на Перший національний - «Шустер live», у понеділок, 3 вересня, на ICTV - «Свобода слова».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7152
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду