Поліщук і Клубань стали заслуженими журналістами

24 Серпня 2012
7844
24 Серпня 2012
16:51

Поліщук і Клубань стали заслуженими журналістами

7844
Поліщук і Клубань стали заслуженими журналістами

Президент присвоїв звання «Заслуженого журналіста України» начальнику управління зв'язків з громадськістю МВС України, полковнику міліції Володимиру Поліщуку та директору департаменту преси та зв'язків із ЗМІ Міністерства оборони України, полковнику запасу Олександру Клубаню.

 

Про це йдеться в указі президента № 501/2012 «Про відзначення державними нагородами» з нагоди 21-ї річниці незалежності України.

 

Цим же указом медаллю «За працю і звитягу» нагороджено в. о. директора ДП «Одеський обласний радіотелевізійний передавальний центр» Валерія Волкова.

 

Нагороди присуджено «за вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету, забезпечення конституційних прав і свобод громадян, зміцнення економічної безпеки держави, зразкове виконання службового обов'язку».

 

Це вже другий указ із нагородами до Дня Незалежності.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7844
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
василь
4282 дн. тому
чиновникам-цензорам дали "засл. журналіста". Треба б - "заслуженого антижурналіста"
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду