«1+1» запустить адаптацію формату Please Marry My Boy

20 Серпня 2012
12128
20 Серпня 2012
16:09

«1+1» запустить адаптацію формату Please Marry My Boy

12128
У проекті мами обиратимуть наречених своїм синам
«1+1» запустить адаптацію формату Please Marry My Boy

Творче об'єднання «Лєзіна-Єремєєва» адаптуватиме для телеканалу «1+1» формат Please Marry My Boy («Будь ласка, вийди за мого хлопчика») австралійської телекомпанії Seven Network. Про це йдеться в презентації нового сезону групи компаній «1+1».

 

У проморолику нового сезону йдеться про те, що шоу називатиметься «Мамо, я одружуюсь?».

 

У проекті мами обиратимуть наречених своїм синам. Участь у шоу беруть чотири родини «мама-син». На кастингу кожна мама обирає трьох дівчат, а син - одну дівчину, і, таким чином, у будинок заселяються мама і чотири дівчини. Кілька тижнів потенційні невістки проходять різні випробування: куховарять, стрижуть газон, доглядають песиків своїх потенційних свекрух, прибирають у будинках тощо.

 

А хлопці періодично запрошують дівчат на побачення й обговорюють їх зі своїми мамами. Після побачень дівчина або продовжує участь у шоу, або їде додому.

 

Участь в українській версії шоу беруть фотограф, бізнес-менеджер, кінознавець та американський футболіст.

 

Продюсер шоу - Артем Стеценко.

 

Минулого року реаліті-шоу схожого формату виходило на телеканалі «Україна» - проект «Хто хоче заміж за мого сина?» за форматом компанії Eyeworks International BV.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12128
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду