Нацрада може винести «Волі-кабель» попередження

15 Серпня 2012
6480
15 Серпня 2012
14:45

Нацрада може винести «Волі-кабель» попередження

6480
Останній моніторинг зафіксував порушення в діяльності компанії
Нацрада може винести «Волі-кабель» попередження

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення переоформила ліцензію провайдера програмної послуги у Києві, Алчевську, Херсоні, Харкові, Севастополі, Львові, Полтаві, Сумах, Донецьку та Макіївці. Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 15 серпня.

 

Переоформлення пов'язане зі збільшенням ресурсу багатоканальної телемережі до 214 каналів, збільшенням кількості програм до 217 та зміною загальної концепції

 

Член Нацради Микола Фартушний зазначив, що останній моніторинг зафіксував порушення в діяльності компанії, і ці переоформлення мають на меті їх ліквідувати.

 

«Концепція компанії була змінена з двох причин. По-перше, компанія приводить свою діяльність у відповідність до тих реальних договорів, пакетів, які вже діють. По-друге, компанія розширила універсальну програмну послугу відповідно до нашого рішення щодо включення до неї каналів цифрового ефірного телебачення», - сказав пан Фартушний у коментарі «Телекритиці»

 

За словами першого заступника голови Нацради Оксани Головатенко, порушення компанії тягнуть на попередження. Однак регулятор не розглядатиме це питання до виборів.

 

«Зауваження стосувались переліку програм, які «Воля» надавала. Тобто вони спочатку поміняли якісь канали з різних причин (канали перестали існувати, угоди скінчились), і потім подали заявку до Національної ради. Ми у таких випадках кажемо: спочатку переоформіть ліцензію, а потім включайте. Тому ми формально маємо підвести підсумки цих перевірок», - зазначив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6480
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Игорь
4292 дн. тому
В Хмельницком, Воля - монополист, и тарифы выше РОВНО В 2 РАЗА, чем в КИЕВЕ, ЛЬВОВЕ и ВИННИЦЕ!!! Куда смотрит АМКУ???
Правдоруб
4293 дн. тому
Да эту Волю ох**вшую давно пора как следует вздрючить :-)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду