«Батьківщина» заявляє журналістам про можливі провокації

13 Серпня 2012
6339
13 Серпня 2012
18:02

«Батьківщина» заявляє журналістам про можливі провокації

6339
Опозиція побоюється появи фальшивих інтерв’ю її лідерів
«Батьківщина» заявляє журналістам про можливі провокації

Об'єднана опозиція «Батьківщина» вважає, що напередодні виборів може з'явитись низка фальшивих інтерв'ю опозиційних лідерів. Про це прес-служба попереджає журналістів,  пише сайт «Батьківщини».

 

«Що ближче до виборів, то «чорнішими» стають передвиборчі технології Партії регіонів. Так, нещодавно в соціальних мережах з‘явилось фальшиве інтерв'ю одного з лідерів Об'єднаної опозиції, мета якого дискредитувати опозицію», - йдеться в заяві.

 

Прес-служба закликає журналістів з обережністю ставитись до розповсюдження фальшивих матеріалів, а також провокаційних повідомлень на сайтах-одноденках та блогах у соціальних мережах. Натомість прес-служба просить ЗМІ використовувати матеріали, розповсюджені офіційними партійними сайтами. 

 

«Просимо засоби масової інформації не реагувати на передвиборні провокації, яких з наближенням виборів ставатиме все більше», - наголошує прес-служба.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6339
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду