Марічка Падалко вестиме ранкові новини

9 Серпня 2012
9366
9 Серпня 2012
14:29

Марічка Падалко вестиме ранкові новини

9366
Це будуть екологічно-хороші новини
Марічка Падалко вестиме ранкові новини

З 13 серпня 2012 року Марічка Падалко повернеться в ранковий ТСН, який транслює новини в рамках програми «Сніданок з "1+1"». Про це повідомила продюсер «Сніданку» Юлія Жмакіна під час презентації оновленого проекту, що відбулася 9 серпня.

 

Таким чином Марічка вестиме новини почергово з Мариною Леончук. У попередньому сезоні новини разом з Мариною вела Лідія Таран.

 

«Повернення в ТСН для мене стало великим натхненням. Я з нетерпінням чекаю вересня, оскільки саме у вересні виповниться десять років, як я вперше прийшла працювати в ранковий ефір "1+1". Для мене ранковий ефір - завжди гарний настрій. Ми даватимемо зранку більше хороших новин. Тобто від буде дуже екологічний», - сказала Марічка Падалко.

 

Окрім новин, Марічка вестиме ще кулінарну рубрику і «Матусин щоденник», який кілька років тому вже виходив в ефір.

 

За словами Юлії Жмакіної, оновлений «Сніданок» стане ближчим до людей. Зокрема з'явиться нова рубрика індивідуальних журналістських відеоблогів «Мій щоденник. Міста України». «Це будуть відео звіти з різних міст і містечок України, які обов'язково мають включати три епізоди: найцікавіше місце, справу, забаву або страву цього населеного пункту», - зазначила продюсер ранкової програми.

 

Творці «Сніданку» вже «розхитують аудиторію», для того, щоб вона знову повернулася до них 13 серпня, сказала Юлія. «На своїй сторінці у Facebook ми виставляємо фотографії і міні-есе про те, як наші ведучі провели літо. Трафік нашої сторінки вже близько 30 тисяч», - похвалилася продюсер.

 

«Детектор медіа»

Фото - epicentre.1plus1.tv

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9366
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду