detector.media
09.08.2012 14:29
Марічка Падалко вестиме ранкові новини
Марічка Падалко вестиме ранкові новини
Це будуть екологічно-хороші новини

З 13 серпня 2012 року Марічка Падалко повернеться в ранковий ТСН, який транслює новини в рамках програми «Сніданок з "1+1"». Про це повідомила продюсер «Сніданку» Юлія Жмакіна під час презентації оновленого проекту, що відбулася 9 серпня.

 

Таким чином Марічка вестиме новини почергово з Мариною Леончук. У попередньому сезоні новини разом з Мариною вела Лідія Таран.

 

«Повернення в ТСН для мене стало великим натхненням. Я з нетерпінням чекаю вересня, оскільки саме у вересні виповниться десять років, як я вперше прийшла працювати в ранковий ефір "1+1". Для мене ранковий ефір - завжди гарний настрій. Ми даватимемо зранку більше хороших новин. Тобто від буде дуже екологічний», - сказала Марічка Падалко.

 

Окрім новин, Марічка вестиме ще кулінарну рубрику і «Матусин щоденник», який кілька років тому вже виходив в ефір.

 

За словами Юлії Жмакіної, оновлений «Сніданок» стане ближчим до людей. Зокрема з'явиться нова рубрика індивідуальних журналістських відеоблогів «Мій щоденник. Міста України». «Це будуть відео звіти з різних міст і містечок України, які обов'язково мають включати три епізоди: найцікавіше місце, справу, забаву або страву цього населеного пункту», - зазначила продюсер ранкової програми.

 

Творці «Сніданку» вже «розхитують аудиторію», для того, щоб вона знову повернулася до них 13 серпня, сказала Юлія. «На своїй сторінці у Facebook ми виставляємо фотографії і міні-есе про те, як наші ведучі провели літо. Трафік нашої сторінки вже близько 30 тисяч», - похвалилася продюсер.

 

«Детектор медіа»

Фото - epicentre.1plus1.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY