Полтавська ОДА надрукує про себе книжки за бюджетні кошти

8 Серпня 2012
6283
8 Серпня 2012
12:57

Полтавська ОДА надрукує про себе книжки за бюджетні кошти

6283
Книжка за 250 гривень
Полтавська ОДА надрукує про себе книжки за бюджетні кошти

Головне управління інформаційної та внутрішньої політики Полтавської облдержадміністрації 1 серпня уклало угоди на видання книжок на суму 274 тисяч гривень. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».

 

Зокрема замовлено приватному підприємству «Артполіграфсервіс» видання 500 екземплярів «Альманаху пошани й визнання Полтавщини. 100 видатних особистостей Полтавщини минулих століть» по 348 гривень за екземпляр.

 

Ще одне підприємство - ТОВ «АСМІ» - має надрукувати 400 примірників видання «Полтавщина: влада на історичних паралелях» по 250 гривень за екземпляр.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6283
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду