НРКУ на сайті відкрила розділ «Художній фонд»

7 Серпня 2012
4601
7 Серпня 2012
17:52

НРКУ на сайті відкрила розділ «Художній фонд»

4601
Він містить оригінальні записи українських митців різних напрямків
НРКУ на сайті відкрила розділ «Художній фонд»

Національна радіокомпанія України оновила сайт і відкрила розділ «Художній фонд». У ньому розміщуватимуться оригінальні записи творів українських митців (літераторів, музикантів, акторів, публіцистів), зокрема, й у їх власному виконанні.

 

Розділ складається з п'яти підрозділів: література, публіцистика, театр, музика, публіцистика та твори для дітей.

 

«Ми маємо величезне багатство, з яким потрібно поділитись, і ми хочемо це зробити. Щоб людина при бажанні могла б задовольнити свої інтелектуальні забаганки. А чом би й ні? Якщо ми можемо послухати твори Ліни Костенко у її власному виконанні? Або Симоменка у його власному виконанні? Або драматичні твори у виконанні найкращих акторів та режисерів? Тобто це створює додаткові можливості для людини. Адже людина не тільки живе «хлібом насущним», а й має ще й духовну складову», - зазначив генеральний директор Національної радіокомпанії України Тарас Аврахов.

 

За його словами, сайт НРКУ удосконалюватиметься, а розділ «Художнього фонду» буде доповнюватись.

 

«Головна мета, щоб українське слово було знане, тому може бути і такий засіб для його популяризації», - додав він.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4601
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду