«Інтер», «1+1», СТБ й «Україна» шукають журналістів та аналітиків

2 Серпня 2012
9976
2 Серпня 2012
12:54

«Інтер», «1+1», СТБ й «Україна» шукають журналістів та аналітиків

9976
«Інтер», «1+1», СТБ й «Україна» шукають журналістів та аналітиків

Телеканалу «Інтер» потрібен кореспондент, який має досвід роботи від трьох років та орієнтується в нинішній соціальній, політичній та економічній ситуації в Україні. А каналу СТБ потрібен журналіст для роботи на проекті «Х-фактор» з досвідом роботи та профільною освітою. Про це йдеться на сайті вакансій rabota.ua.

 

Телеканалам потрібні також аналітики. Зокрема, «1+1» шукає стратегічного аналітика, який здійснюватиме моніторинг цільової аудиторії та показників програм каналу, досліджуватиме ситуацію на ринку та можливості його розвитку, проводитиме переговори з постачальниками даних.

 

Потенційний кандидат повинен розуміти методологію кількісних і якісних маркетингових досліджень, знати програми Excel (на рівні просунутого користувача), Power Point, Word, а також бажано - Markdata Media WorkStation, Arianna.

 

Телеканалу «Україна» потрібні спеціаліст з медіапланування спонсорських проявів та спеціаліст служби стратегічної аналітики.

 

Кандидат на першу посаду повинен буде контролювати виконання контрактів щодо розміщень, узгоджувати візуальні форми обов'язкових спонсорських проявів (промоанонси заходів), готувати презентації для комерційного відділу з програмного наповнення телеканалів тощо.

 

А спеціаліст служби стратегічної аналітики на «Україні» має готувати звіти за показниками телевізійної аудиторії каналів, аналізувати телеперегляд, шукати причини змін у показниках, сегментувати аудиторію і шукати взаємозв'язки між показниками, готувати презентації за результатами аналізу тощо.

 

Аналітика-маркетолога шукає й СТБ. Каналу потрібен кандидат з вищою технічною освітою (бажано КПІ, КНУ імені Шевченка). Він потрібен надавати дані, самостійно приймати рішення про оптимальні способи візуалізації даних в залежності від поставлених завдань (PowerPoint), уміти працювати з Markdata та Excel (написання формул, макроси VBA, побудова графіків і зведених таблиць).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9976
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду