ICTV покаже серію сюжетів про Північний полюс

31 Липня 2012
5989
31 Липня 2012
14:13

ICTV покаже серію сюжетів про Північний полюс

5989
Кореспондент Дарина Сачкова й оператор Олександр Терновий побували в полярній експедиції
ICTV покаже серію сюжетів про Північний полюс

Телеканал ICTV покаже серію ексклюзивних сюжетів з Північного полюсу в інформаційній програмі «Факти». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Кореспондент Дарина Сачкова й оператор Олександр Терновий спеціально для «Фактів. Інформаційний випуск» здійснили експедицію на Північний полюс, де провели 10 днів. Знімальна група відвідала архіпелаг Шпіцберген, полярну станцію на 89 градусі.

 

«До полярної станції, яка дрейфує поблизу полюсу, ми дістались літаком. Виявилося, що лише наш рідний "Антонов" (АН-74) може сісти на літну смугу на льодовику. Три дні ми жили у звичайному наметі разом із лижниками та іншими гостями на станції. Увесь цей час ми знімали все навколо, а потім відігрівали камеру у кают-компанії полярників», - розповіла Дарина Сачкова.

 

Фінішна точка маршруту - крайня точка землі - Північний полюс.

 

«Факти» виходять на ICTV о 18:45. Перший сюжет з полярного циклу вийшов 30 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5989
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду