Megogo.net транслюватиме програми Omnisport про Олімпіаду-2012

27 Липня 2012
7024
27 Липня 2012
16:39

Megogo.net транслюватиме програми Omnisport про Олімпіаду-2012

7024
З російським перекладом
Megogo.net транслюватиме програми Omnisport про Олімпіаду-2012

Онлайн-кінотеатр Megogo.net щодня перекладатиме на російську мову і публікуватиме олімпійські відеоновини з Лондона. Керівництво кінотеатру домовилося про трансляцію з британською медіагрупою Omnisport, яка спеціалізується на виробництві спортивних програм, повідомляє прес-служба Megogo.net.



Протягом дня користувачі онлайн-кінотеатру можуть дивитися 10-15 виходів новин літньої Олімпіади 2012 року з кращими моментами ігор. Крім новин можна буде відстежувати денні результати змагань, розподіл медалей і нагород, дивитися ексклюзивні інтерв'ю зі спортсменами й офіційними особами.

 

Перегляд і розміщення відеоконтенту Олімпійських ігор у Лондоні з використанням плеєра є безкоштовним.

 

«В онлайн-кінотеатрі прогнозують високий інтерес до олімпійського відеоконтенту, так як проект дозволяє аудиторії в зручному форматі щоденно відстежувати результати та найцікавіші події, що відбуваються на Олімпіаді в Лондоні і завжди бути в курсі», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7024
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду