Forbes.ua зібрав основу команди

24 Липня 2012
8713
24 Липня 2012
15:35

Forbes.ua зібрав основу команди

8713
Заступниками головного редактора Леоніда Бершидського стали Олександр Рубан, Олександр Акименко та Юрій Аксьонов
Forbes.ua зібрав основу команди

Діловий портал Forbes.ua, над запуском якого в «Українському медіахолдингу» (УМХ, UMH) працює Леонід Бершидський, завершив формування основної команди. Заступниками головного редактора Леоніда Бершидського призначені Олександр Рубан, Олександр Акименко та Юрій Аксьонов, арт-директором - Сергій Корнієнко. Про це 24 липня повідомила прес-служба УМХ.

 

Олександр Акименко до переходу у Forbes.ua, як писала «Детектор медіа», займався журналістськими розслідуваннями для бюро «Свідомо» та «Української правди», Олександр Рубан очолював портал Delo.ua. Юрій Аксьонов суміщатиме роботу на порталі з посадою редактора журналу Forbes. Сергій Корнієнко, який керує розробкою дизайну Forbes.ua, раніше працював над проектами «Української правди».

 

До запуску Forbes.ua у редакції працюватиме 22 особи.

 

«Ми почнемо зі створення сайту, але маємо на увазі подальший розвиток проекту в бік інших медіа. У проекту буде своя редакція, але й журналісти друкованого видання будуть створювати для сайту ексклюзивний контент. У розробці дизайну ми враховуємо фірмовий стиль міжнародних майданчиків Forbes, але створюємо свій макет і структуру», - зазначив Леонід Бершидський.

 

Учора, 23 липня, «Детектор медіа» зверталась до Леоніда Бершидського з проханням розповісти про кадровий склад Forbes.ua та формат видання. Однак пан Бершидський говорити на цю тему відмовився, оскільки не бачив сенсу називати команду й розповідати про видання до його старту.

 

Нагадаємо, редактор-консультант групи ділових видань видавничого дому УМХ Леонід Бершидський розпочав роботу над запуском Forbes.ua у лютому 2012 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8713
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду