detector.media
24.07.2012 15:35
Forbes.ua зібрав основу команди
Заступниками головного редактора Леоніда Бершидського стали Олександр Рубан, Олександр Акименко та Юрій Аксьонов

Діловий портал Forbes.ua, над запуском якого в «Українському медіахолдингу» (УМХ, UMH) працює Леонід Бершидський, завершив формування основної команди. Заступниками головного редактора Леоніда Бершидського призначені Олександр Рубан, Олександр Акименко та Юрій Аксьонов, арт-директором - Сергій Корнієнко. Про це 24 липня повідомила прес-служба УМХ.

 

Олександр Акименко до переходу у Forbes.ua, як писала «Детектор медіа», займався журналістськими розслідуваннями для бюро «Свідомо» та «Української правди», Олександр Рубан очолював портал Delo.ua. Юрій Аксьонов суміщатиме роботу на порталі з посадою редактора журналу Forbes. Сергій Корнієнко, який керує розробкою дизайну Forbes.ua, раніше працював над проектами «Української правди».

 

До запуску Forbes.ua у редакції працюватиме 22 особи.

 

«Ми почнемо зі створення сайту, але маємо на увазі подальший розвиток проекту в бік інших медіа. У проекту буде своя редакція, але й журналісти друкованого видання будуть створювати для сайту ексклюзивний контент. У розробці дизайну ми враховуємо фірмовий стиль міжнародних майданчиків Forbes, але створюємо свій макет і структуру», - зазначив Леонід Бершидський.

 

Учора, 23 липня, «Детектор медіа» зверталась до Леоніда Бершидського з проханням розповісти про кадровий склад Forbes.ua та формат видання. Однак пан Бершидський говорити на цю тему відмовився, оскільки не бачив сенсу називати команду й розповідати про видання до його старту.

 

Нагадаємо, редактор-консультант групи ділових видань видавничого дому УМХ Леонід Бершидський розпочав роботу над запуском Forbes.ua у лютому 2012 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY