Харківська журналістка припинила голодування проти мовного закону

23 Липня 2012
4476
23 Липня 2012
14:47

Харківська журналістка припинила голодування проти мовного закону

4476
Харківська журналістка припинила голодування проти мовного закону

У Харкові на площі Свободи журналістка інтернет-видання «Справжня варта» Жанна Титаренко припинила голодування, оголошене на знак протесту проти мовного закону. Про це пише УНІАН.

 

Жанна Титаренко зазначила, що припинила голодування через різке погіршення самопочуття. «Я не можу, в мене запаморочення, дуже сильна слабкість, не можу пити багато води, йде блювання. Також просили припинити голодування багато моїх знайомих і громадські організації», - сказала вона.

 

За словами учасника акції протесту на площі Свободи Дмитра Пилипця, на площу Свободи прибула карета швидкої допомоги. Лікарі в ці хвилини оглядають журналістку. Рішення про її госпіталізацію буде ухвалено після огляду.

 

Нагадаємо, 20 липня у Харкові Жанна Титаренко оголосила голодування на знак протесту проти мовного закону. Безстрокова акція протесту проти мовного закону розпочалася в Харкові 3 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4476
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду