Time Warner і «Амедіа» запускають російську версію телеканалу HBO

19 Липня 2012
8762
19 Липня 2012
17:34

Time Warner і «Амедіа» запускають російську версію телеканалу HBO

8762
Операторам платного телебачення пропонують пакет HBO з трьох локалізованих каналів
Time Warner і «Амедіа» запускають російську версію телеканалу HBO

До кінця року в Росії має запрацювати телеканал Home Box Office (HBO) - другий за популярністю преміальний кабельний канал Америки, пише «ЖурДом» з посиланням на газету «Ведомости».

 

Про це стало відомо від керівників однієї кабельної та двох супутникових компаній, з якими представники HBO обговорювали умови трансляції своїх каналів. За словами двох співрозмовників «Ведомостей», HBO до Росії привів інвестор Леонард Блаватник - його компанії Access Industries належить контрольний пакет «Амедіа».

 

Джерело стверджує, що Time Warner (володіє американським телеканалом) і «Амедіа» для запуску HBO в Росії створили спільну компанію.

 

Управління проектом буде спільним, інвестиції складуть «десятки мільйонів доларів на рік», говорить співрозмовник видання з Access Industries. Перш за все, ці кошти підуть на закупівлю контенту: крім оригінальних продуктів самого HBO в російський пакет каналів під цією маркою включать серіали і фільми інших американських студій. Можливо, будуть замовлені і серіали місцевого виробництва, вважає співрозмовник газети.

 

Поширюватися пакет HBO буде через кабельні та супутникові мережі.

 

Операторам пропонують пакет HBO з трьох локалізованих каналів. Один буде показувати, перш за все, серіали, інший - фільми. Нові епізоди американських серіалів на російському HBO покажуть практично одночасно з прем'єрою в США.

 

Швидше за все, спочатку HBO з'явиться на платформі «НТВ-плюс», каже інший співрозмовник видання, причому сторони вже фактично домовилися. За цей пакет абоненти будуть платити окремо, його ціна ще не визначена, уточнює джерело в «Газпром-медіа» (власник «НТВ-плюс»).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду