Тернопільська прокуратура розслідує інцидент із журналістами ICTV

12 Липня 2012
10976
12 Липня 2012
18:15

Тернопільська прокуратура розслідує інцидент із журналістами ICTV

10976
Знімальній групі ICTV перешкоджали в Чортківському райсуді та незаконно утримували в кабінеті судді
Тернопільська прокуратура розслідує інцидент із журналістами ICTV

Працівники прокуратури Тернопільської області розпочали перевірку за заявами журналістів телеканалу ICTV щодо перешкоджання їм у здійсненні професійної діяльності та незаконного утримання в кабінеті судді Чортківського районного суду. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Тернопільщини.

 

11 липня в прокуратуру Чортківського району з місцевого райвідділу міліції надійшли матеріали за заявами двох журналістів: кореспондента та оператора телеканалу ICTV про притягнення до кримінальної відповідальності однієї із суддів Чортківського районного суду та працівників судової міліції «Грифон». Журналісти заявили про перешкоджання їхній професійній діяльності та незаконне утримання в кабінеті судді.

 

Інцидент стався у Чортківському районному суді 10 липня під час проведення журналістського розслідування з приводу закриття суддею 6 червня справи за фактом ДТП.

 

Прокуратура Чортківського району проводить дослідчу перевірку інциденту. Хід її проведення перебуває на контролі прокуратури області.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10976
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду