«Мюзік радіо» вийшло в Сімферополь, «Радіо 24» – у Луганськ

11 Липня 2012
7445
11 Липня 2012
19:14

«Мюзік радіо» вийшло в Сімферополь, «Радіо 24» – у Луганськ

7445
Місцеві радіомовники поміняли позивні і програмні концепції
«Мюзік радіо» вийшло в Сімферополь, «Радіо 24» – у Луганськ

Радіомережа «Мюзік радіо» холдингу «ТАВР-Медіа» розширюється на місто Сімферополь. Із цим позивним і програмною концепцією мовитиме на частоті 107,3 МГц ТОВ «ТРК "Жиса плюс"», до ліцензії якої 11 липня внесла зміни Національна рада з питань телебачення і радіомовлення.

 

Раніше ТРК «Жиса плюс» мала позивний «Класик-радіо». ТРК «Жиса плюс» належить фірмі «Лямін» («Радіо Рокс» холдингу «ТАВР-Медіа»).

 

Дві інші радіокомпанії, об'єднані в мережу «Мюзік радіо» (ТОВ «Мюзік радіо» і ПП «Студія ВТВ»), змінили свої програмні концепції, збільшивши обсяг програм власного виробництва з 10 до 19 годин на добу.

 

Тим часом інформаційно-музична мережа «Радіо 24» медіахолдингу «Люкс» розширилася на місто Луганськ. Тут свій позивний і програмну концепцію на частоті 102,3 МГц змінила місцева радіокомпанія ДП «Радіо-сторм» (попередній позивний - «Радіо гарного настрою»).

 

«Місцевим мовникам самим важко освоювати весь ефір і складати гідну конкуренцію мережевим. Мережевий мовник заробляє більше, він може собі дозволити кращих фахівців, краще програмування, кращі дослідження. Зокрема, ми раз на три місяці проводимо своє дослідження музичної бази. Об'єднавши наш досвід і ресурс із місцевим ресурсом (наприклад, кадровим), можна створювати місцевий контент - місцеві новини. У цьому і є фішка створення спільного продукту. І, звичайно, це можливість продавати місцеву рекламу», - прокоментував «Телекритиці» ці зміни генеральний директор «Радіо 24» Роман Андрейко.

 

На сьогодні, за даними держреєстру ТРО, з позивним «Радіо 24» мовлять радіокомпанії вже у 12 містах.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7445
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
СИМФЕРОПОЛЬ
4308 дн. тому
Да уж ))))))))))) Ну КИСС ФМ всё-таки Симферополю не видать ваще я думаю)))))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду