«Агенти впливу» зняли документальний фільм «Розбій у Києві»

9 Липня 2012
10865
9 Липня 2012
20:04

«Агенти впливу» зняли документальний фільм «Розбій у Києві»

10865
НТН покаже 10 липня о 18:30
«Агенти впливу» зняли документальний фільм «Розбій у Києві»

Творча команда проекту «Агенти впливу» телеканалу НТН зняла документальний фільм з елементами реконструкцій і репортажу «Розбій у Києві». Про це у своєму блозі на «Детектор медіа» повідомив керівник «Агентів впливу» Владислав Сидоренко.

 

Фільм вийде у вівторок, 10 липня, о 18:30.

 

«Ми не лише покажемо один з найрезонансніших і найзухваліших нальотів у Києві, та й, напевно, в Україні за останній час. Ми розберемо кожен крок нальотчиків. Відновимо події і запропонуємо реальні сценарії того, що все-таки відбулося в центрі столиці 18 травня. Відповімо на запитання: чи повториться наліт і хто може стати його наступною жертвою», - пише пан Сидоренко.

 

У фільмі вийдуть ексклюзивні інтерв'ю генералів України, психологів та слідчих.

 

Як відомо, 18 травня в Києві на розі вулиць Павлівська і Дмитрівська невідомі вчинили розбійний напад на автомобіль у пробці, поранивши в стрілянині людину.

 

Документальний фільм «Розбій у Києві» став черговим спецрепортажем «Агентів впливу» після проектів «Угон» Олександра Преподобного та «Вибухи в Дніпропетровську» Ігоря Колтунова.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10865
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду