ЄврАзЕС хоче створити аналог Euronews

9 Липня 2012
6066
9 Липня 2012
16:29

ЄврАзЕС хоче створити аналог Euronews

6066
Чиновники також пропонують зробити аналогічну радіостанцію
ЄврАзЕС хоче створити аналог Euronews

Євразійське економічне співтовариство (ЄврАзЕС) має намір створити аналог Euronews - телеканал, який би висвітлював проблеми членів ЄврАзЕС: Росії, Казахстану, Білорусі, Таджикистану і Киргизії. Про це повідомляє Lenta.ru з посиланням на «Інтерфакс».

 

За словами голови Держдуми Росії Сергія Наришкіна, телебачення створюватиметься в рамках єдиного інформаційного простору, який потрібен для того, щоб жителі різних країн більше знали один про одного.

 

Суму інвестицій у новий телеканал пан Наришкін не уточнив.

 

Раніше повідомлялося, що ЄврАзЕС-TV може бути створено вже до кінця року. Крім того, чиновники з країн пострадянського простору запропонували зробити й аналогічну радіостанцію.

 

ЄврАзЕС - економічна організація, яка має сприяти зближенню кількох країн пострадянського простору. Спостерігачами в ЄврАзЕС є Вірменія, Молдова і Україна. Наприкінці 2000-х років Білорусь, Казахстан і Росія виступили за тіснішу інтеграцію в рамках пострадянського простору, створивши Митний союз, а потім і Єдиний економічний простір трьох країн.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6066
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду