«2+2» покаже щоденники ралі «Шовковий шлях»

5 Липня 2012
5719
5 Липня 2012
15:47

«2+2» покаже щоденники ралі «Шовковий шлях»

5719
Прес-кар української команди слідуватиме за учасниками по всіх ділянках траси й висвітлюватиме кожен етап
«2+2» покаже щоденники ралі «Шовковий шлях»

З 9 липня в ефірі телеканалу «2+2» виходитимуть «Щоденники ралі "Шовковий шлях - 2012"», участь у якому візьмуть чотири українські екіпажі на чолі з вітчизняним лідером ралійних перегонів командою «2+2 Sixt Ukraine». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Щоденники «Шовкового шляху» виходитимуть в ефірі «2+2» з 9 по 13 липня о 21:20, відразу після випусків «Проспорту». У неділю, 15 липня, о 9:35 вийде підсумковий випуск програми, присвячений результатам перегонів.

 

Ралі «Шовковий шлях - 2012» проходитиме із 7 по 13 липня за маршрутом Москва - Геленджик. За 7 днів перегонів учасники мають здолати майже 4000 км, з яких 2083 км припадають на швидкісні ділянки. Участь у змаганнях братимуть понад 120 екіпажів з 25 країн Європи, Азії та Південної Америки. Урочистий старт «Шовкового шляху - 2012» відбудеться 7 липня на Красній площі у Москві.

 

Прес-кар української команди слідуватиме за учасниками по всіх ділянках траси й висвітлюватиме кожен етап. До «Щоденників ралі» мають увійти найцікавіші моменти кожного дня перегонів. Окремою історією стане історія уболівальників української команди, котрі цього року також мають намір пройти по всьому маршруту ралі, щоб підтримати українських спортсменів.

 

У 2012 році ралі «Шовковий шлях» відбуватиметься вчетверте. Минулого року команда Sixt Ukraine показала свій найкращий результат у цих перегонах і посіла 4-те місце. Цього року українці мають наміри поліпшити власний результат.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5719
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду