Фінал Євро-2012 висвітлювали 800 журналістів

2 Липня 2012
5228
2 Липня 2012
12:38

Фінал Євро-2012 висвітлювали 800 журналістів

5228
А також 200 фотографів
Фінал Євро-2012 висвітлювали 800 журналістів

Фінал чемпіонату Європи з футболу, що пройшов 1 липня в Києві на стадіоні НСК «Олімпійський», висвітлювали 800 журналістів. Про це повідомили представники УЄФА, пише Gazeta.ua.

 

«На фінальний матч Євро Іспанія - Італія були акредитовані 200 фотографів та 800 журналістів друкованих видань, веб-сайтів та радіо. Найбільшу квоту мали українські та польські репортери. На третьому місці - німці. Можливо, іспанці та італійці делегували менше журналістів через фінансові проблеми. Не всі видання могли дозволити собі послати власного кореспондента», - розповідає представник УЄФА.

 

Серед присутніх на фіналі журналістів були представники Бразилії, Японії, Китаю, Судану, Норвегії, Швеції, Грузії, Франції, Росії, Нідерландів та багатьох інших.

 

Репортерів могло бути ще більше, але УЄФА не дозволила перебувати на стадіоні в день матчу телеканалам, які не мають телевізійних прав.

 

Нагадаємо, фінал Євро-2012 закінчився перемогою збірної Іспанії з рахунком 4:0.

 

Як писала «Детектор медіа», півфінальний матч між збірними Іспанії та Португалії, який відбувся 27 червня в Донецьку, висвітлювали понад 600 представників ЗМІ з усього світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5228
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду