Шоу закриття Євро-2012 має тривати недовго

30 Червня 2012
5333
30 Червня 2012
09:45

Шоу закриття Євро-2012 має тривати недовго

5333
Очікується, що за фіналом ЄВРО-2012 наживо спостерігатимуть 150 млн глядачів
Шоу закриття Євро-2012 має тривати недовго

Трансляцію фіналу Євро-2012 мають подивитися 150 млн глядачів, припускає сайт УЄФА.

 

Церемонія закриття Єврочемпіонату пройде у неділю, 1 липня, на київському стадіоні НСК «Олімпійський». Вона стане вступом до  матчу між збірними Іспанії та Італії.

 

Шоу має триватиме 12 хвилин. Урочистості стануть крапкою в історичній події - першому чемпіонаті Європи з футболу, який пройшов на території центральної та східної Європи. Крім того, шоу відображає національний колорит 16-ти країн-учасниць і загальновизнані цінності УЄФА: єдність, суперництво і пристрасть.

 

 

До уваги вболівальників запропонують  хореографічну постановку за участі понад 600 волонтерів. Офіційну пісню турніру Endless Summer («Вічне літо») наживо виконуватиме німецько-американська співачка Океана. Ця композиція стала першим синглом у новому студійному альбомі співачки, котрий записувався у Лондоні, Нью-Йорку та Берліні в співпраці з продюсерами Робом Девісом (Кайлі Міноуг) і Блером Маккічаном (Лілі Аллен).

 

Національні гімни обох фіналістів виконуватимуть солісти Київського академічного театру опери та балету під керівництвом Анжели Масленникової. Це Тамара Ходакова та Михайло Гуменний.

 

Концепцію церемоній відкриття та закриття Євро-2012 розробив Марко Балич - креативний директор і виконавчий продюсер італійської компанії Flimmaster Events, що займається організацією та проведенням подібних заходів. Йому допомагали художній керівник Ліда Кастеллі та хореограф Брін Уолтерс. Раніше Балич брав участь у створенні концепції церемоній відкриття й закриття Олімпійських ігор-2006 у Турині та Венеціанського карнавалу.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://ua.uefa.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5333
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду