При президенті створять виконавчий орган для взаємодії з міжнародними журналістськими організаціями

26 Червня 2012
7217
26 Червня 2012
17:45

При президенті створять виконавчий орган для взаємодії з міжнародними журналістськими організаціями

7217
У рамках програми «Відкрита розмова»
При президенті створять виконавчий орган для взаємодії з міжнародними журналістськими організаціями

У рамках програми «Відкрита розмова» розпочне роботу виконавчий орган із взаємодії з міжнародними громадськими та правозахисними організаціями, які опікуються питаннями свободи слова та професійної діяльності журналістів, та реалізації їх рекомендацій. Про це повідомляє прес-служба президента України.

 

Основне завдання новоствореного органу - інформування міжнародних організацій про діяльність програми «Відкрита розмова», а також отримання рекомендацій та порад від міжнародної спільноти для їх застосування в Україні.

 

За словами прес-секретаря президента України Дарії Чепак, керівника Міжвідомчої робочої групи, яка діє в рамках програми «Відкрита розмова», рішення започаткувати такий орган було ухвалене за результатами восьмого засідання Міжвідомчої групи.

 

«Постійно листуючись та отримуючи поради від міжнародних організацій, ми дійшли висновку, що такий обмін ідеями корисний для всіх сторін, тому це потрібно робити систематично. Сподіваюся, що завдяки роботі нового виконавчого органу ми станемо ще ефективнішими і програма "Відкрита розмова" вийде на якісно новий рівень», - наголосила Дарія Чепак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду