Азаров поскаржився Медведєву і Путіну на російські телеканали

26 Червня 2012
10563
26 Червня 2012
13:14

Азаров поскаржився Медведєву і Путіну на російські телеканали

10563
Вважає, що російські канали «не зовсім об’єктивно» висвітлюють ситуацію в Україні
Азаров поскаржився Медведєву і Путіну на російські телеканали

Прем'єр-міністр України Микола Азаров поскаржився президенту Росії Володимиру Путіну та прем'єр-міністру Дмитру Медведєву на висвітлення російськими телеканалами ситуації в Україні. Про це Микола Азаров сказав в інтерв'ю Володимиру Познеру в його програмі «Познер» на російському «Первом канале» (відео) 25 червня.

 

«Мені довелося подивитися кілька російських каналів, і я про це сказав відверто Дмитру Анатолійовичу і Володимиру Володимировичу, я як глядач, і їм як глядач сказав, що не зовсім об'єктивно висвітлюється те, що відбувається в Україні. І мене це як керівника не може не турбувати», - заявив Микола Азаров.

 

«Звичайно, ні ми, ні ви не можемо втручатися в діяльність ЗМІ, і ми не втручаємося. Але якби ми використовували свої можливості для того, щоб наші розбіжності і суперечності максимально згладжувати, а про те, що нас об`єднує, максимально відкрито розповідати людям, - і ми, і ви б тільки виграли», - додав прем'єр-міністр України.

 

На початку програми Володимир Познер повідомив, що Микола Азаров сам висловив бажання прийти на програму, і запитав, чому. «Ваша програма досить цікава, її дивляться багато росіян, і це можливість донести до росіян точку зору України в прямому ефірі без всіляких обмежень, тому я скористався такою можливістю», - пояснив прем'єр-міністр України.

 

Випуск програми «Познер» з Миколою Азаровим, що виходив в ефір з Києва, був останнім у поточному телевізійному сезоні, повідомив її ведучий.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10563
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду