detector.media
26.06.2012 13:14
Азаров поскаржився Медведєву і Путіну на російські телеканали
Вважає, що російські канали «не зовсім об’єктивно» висвітлюють ситуацію в Україні

Прем'єр-міністр України Микола Азаров поскаржився президенту Росії Володимиру Путіну та прем'єр-міністру Дмитру Медведєву на висвітлення російськими телеканалами ситуації в Україні. Про це Микола Азаров сказав в інтерв'ю Володимиру Познеру в його програмі «Познер» на російському «Первом канале» (відео) 25 червня.

 

«Мені довелося подивитися кілька російських каналів, і я про це сказав відверто Дмитру Анатолійовичу і Володимиру Володимировичу, я як глядач, і їм як глядач сказав, що не зовсім об'єктивно висвітлюється те, що відбувається в Україні. І мене це як керівника не може не турбувати», - заявив Микола Азаров.

 

«Звичайно, ні ми, ні ви не можемо втручатися в діяльність ЗМІ, і ми не втручаємося. Але якби ми використовували свої можливості для того, щоб наші розбіжності і суперечності максимально згладжувати, а про те, що нас об`єднує, максимально відкрито розповідати людям, - і ми, і ви б тільки виграли», - додав прем'єр-міністр України.

 

На початку програми Володимир Познер повідомив, що Микола Азаров сам висловив бажання прийти на програму, і запитав, чому. «Ваша програма досить цікава, її дивляться багато росіян, і це можливість донести до росіян точку зору України в прямому ефірі без всіляких обмежень, тому я скористався такою можливістю», - пояснив прем'єр-міністр України.

 

Випуск програми «Познер» з Миколою Азаровим, що виходив в ефір з Києва, був останнім у поточному телевізійному сезоні, повідомив її ведучий.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY