Перший національний покаже пряму трансляцію концерту Елтона Джона і Queen

26 Червня 2012
9043
26 Червня 2012
12:14

Перший національний покаже пряму трансляцію концерту Елтона Джона і Queen

9043
Планується також трансляція на польському каналі TVP
Перший національний покаже пряму трансляцію концерту Елтона Джона і Queen

30 червня Перший національний транслюватиме у прямому ефірі благодійний концерт сера Елтона Джона і гурту Queen з Адамом Ламбертом, присвячений боротьбі зі СНІДом, що відбудеться на майдані Незалежності в Києві за день до фіналу Євро-2012. Канал також покаже два тематичні документальні фільми, повідомляє прес-служба каналу.

 

Концерт, організований фондом «АнтиСНІД» Олени Пінчук, відбудеться за підтримки УЄФА в рамках офіційної програми Євро-2012.

 

На Першому трансляції вийдуть 30 червня за таким розкладом:

 

20:30 - документальний фільм «АнтиСНІД: Елтон Джон». Документальний фільм присвячено Елтону Джону та його благодійним ініціативам. Стрічка розповідає про два спільні проекти Фонду Елтона Джона та Фонду Олени Пінчук - «Діти+» (допомога ВІЛ-інфікованим дітям) та «Дівчата вулиць» (допомога дівчатам, які опинилися на вулиці і становлять групу ризику).

 

20:30 - 22:00 - виступ сера Елтона Джона. Пряма трансляція з майдану Незалежності.

 

22:00 - 22:25 - документальний фільм «АнтиСНІД: Фредді Меркурі». В основі фільму - історія життя і смерті відомого рок-музиканта, вокаліста рок-гурту Queen Фредді Меркурі. Після смерті музиканта інші учасники гурту виконали останню волю Меркурі і заснували благодійний фонд боротьби зі СНІДом. Також у фільмі йтиметься про найбільший в історії гурту концерт, який відбувся у 2008 році у Харкові і зібрав на площі Свободи 350 тисяч шанувальників.

 

22:30 - 00:00 - виступ гурту Queen з Адамом Ламбертом. Пряма трансляція з майдану Незалежності.

 

Планується, що пряма трансляція концерту сера Елтона Джона і гурту Queen з Адамом Ламбертом відбудеться і на польському телебаченні. За попередньою домовленістю, вона вийде на телеканалі TVP, повідомили «Телекритиці» у фонді «АнтиСНІД».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9043
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду