detector.media
26.06.2012 12:14
Перший національний покаже пряму трансляцію концерту Елтона Джона і Queen
Планується також трансляція на польському каналі TVP

30 червня Перший національний транслюватиме у прямому ефірі благодійний концерт сера Елтона Джона і гурту Queen з Адамом Ламбертом, присвячений боротьбі зі СНІДом, що відбудеться на майдані Незалежності в Києві за день до фіналу Євро-2012. Канал також покаже два тематичні документальні фільми, повідомляє прес-служба каналу.

 

Концерт, організований фондом «АнтиСНІД» Олени Пінчук, відбудеться за підтримки УЄФА в рамках офіційної програми Євро-2012.

 

На Першому трансляції вийдуть 30 червня за таким розкладом:

 

20:30 - документальний фільм «АнтиСНІД: Елтон Джон». Документальний фільм присвячено Елтону Джону та його благодійним ініціативам. Стрічка розповідає про два спільні проекти Фонду Елтона Джона та Фонду Олени Пінчук - «Діти+» (допомога ВІЛ-інфікованим дітям) та «Дівчата вулиць» (допомога дівчатам, які опинилися на вулиці і становлять групу ризику).

 

20:30 - 22:00 - виступ сера Елтона Джона. Пряма трансляція з майдану Незалежності.

 

22:00 - 22:25 - документальний фільм «АнтиСНІД: Фредді Меркурі». В основі фільму - історія життя і смерті відомого рок-музиканта, вокаліста рок-гурту Queen Фредді Меркурі. Після смерті музиканта інші учасники гурту виконали останню волю Меркурі і заснували благодійний фонд боротьби зі СНІДом. Також у фільмі йтиметься про найбільший в історії гурту концерт, який відбувся у 2008 році у Харкові і зібрав на площі Свободи 350 тисяч шанувальників.

 

22:30 - 00:00 - виступ гурту Queen з Адамом Ламбертом. Пряма трансляція з майдану Незалежності.

 

Планується, що пряма трансляція концерту сера Елтона Джона і гурту Queen з Адамом Ламбертом відбудеться і на польському телебаченні. За попередньою домовленістю, вона вийде на телеканалі TVP, повідомили «Телекритиці» у фонді «АнтиСНІД».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY