Міліція затримала зловмисника, який пограбував журналіста Independent

21 Червня 2012
5767
21 Червня 2012
17:44

Міліція затримала зловмисника, який пограбував журналіста Independent

5767
Затриманий пограбував двох іноземців, які приїхали на Євро, один з них - журналіст
Міліція затримала зловмисника, який пограбував журналіста Independent

Працівники столичної міліції затримали зловмисника, який упродовж трьох днів пограбував двох іноземців, які приїхали до Києва на Євро-2012, повідомляє відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України в м. Києві.

 

Першим потерпілим став 58-річний спортивний журналіст британського часопису Independent. 8 червня близько 16-ї години він звернувся до Печерського райуправління міліції з заявою про те, що на бульварі Лесі Українки невідомий відібрав у нього гроші.

 

11 червня до цього ж підрозділу надійшла заява від громадянина Ірландії. Він повідомив, що його пограбував невідомий чоловік, який прийшов до його тимчасового помешкання на Бесарабці під виглядом поштаря. Невідомий заявив, що приніс посилку. Іноземець впустив «поштаря» до помешкання, і, поки ходив за ножицями, щоб відкрити пакунок, злодій привласнив його айфон і втік.

 

Іноземець негайно зателефонував до міліції і протягом десяти хвилин підозрюваного було затримано за прикметами нарядом патрульної служби, інформує прес-служба столичної міліції. Під час його перевірки на причетність до вчинення інших злочинів з'ясувалося, що саме він пограбував англійського журналіста 8 червня.

 

Затриманий - 27-річний мешканець Києва, раніше був судимий за шахрайство та незаконні оборудки з наркотиками. Наразі стосовно нього порушено дві кримінальні справи за статтею 186 Кримінального кодексу України. Підозрюваного заарештовано. Його подальшу долю визначать слідство та суд.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5767
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду