Анастасія Мазур стане новою ведучою «Фактів» на ICTV

18 Червня 2012
10711
18 Червня 2012
12:38

Анастасія Мазур стане новою ведучою «Фактів» на ICTV

10711
Анастасія Мазур стане новою ведучою «Фактів» на ICTV

Журналістка Анастасія Мазур стане новою ведучою ранкового випуску новин «Факти» о 8:45 на ICTV. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Останні 6 років пані Мазур працювала репортером спортивної редакції ICTV і паралельно вела спортивні випуски новин на СТБ. З 18 червня Анастасія Мазур у парі з Петром Дем'янчуком буде відкривати нову інформаційну сторінку дня.

 

«Після того, як пішов з каналу Віталій Ковач, ми одразу почали шукати йому заміну, уважніше придивляючись до своїх колег, - говорить головний редактор інформаційної служби Олена Фроляк. - Оголосили внутрішній кастинг і Настя його успішно пройшла... На її користь зіграло чимало факторів: Настя - перевірений "універсальний солдат", вміє добре писати, монтувати відео, брати інтерв'ю, вести програму, працювати на результат. Вона надійна, освічена, доброзичлива і приязна. Все це відчуває камера, і я сподіваюся відчують наші глядачі».

 

Шеф-редактор інформаційної служби каналу, ведучий ранкового і денного випусків програми «Факти» Віталій Ковач пішов з ICTV у квітні цього року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10711
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
реалист, вы даже не оптимист,
4295 дн. тому
а где-то сказочник))) дай Бог нашему теляти Бога за бороду поймати)))))))
Реалист
4300 дн. тому
физиоГномист, она утрет нос и Мосейчук и всем остальным. Посмотришь! :)
физиоГномист
4301 дн. тому
Копия Мосейчук в молодости. А говорит, что Мазур))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду