detector.media
18.06.2012 12:38
Анастасія Мазур стане новою ведучою «Фактів» на ICTV
Анастасія Мазур стане новою ведучою «Фактів» на ICTV

Журналістка Анастасія Мазур стане новою ведучою ранкового випуску новин «Факти» о 8:45 на ICTV. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Останні 6 років пані Мазур працювала репортером спортивної редакції ICTV і паралельно вела спортивні випуски новин на СТБ. З 18 червня Анастасія Мазур у парі з Петром Дем'янчуком буде відкривати нову інформаційну сторінку дня.

 

«Після того, як пішов з каналу Віталій Ковач, ми одразу почали шукати йому заміну, уважніше придивляючись до своїх колег, - говорить головний редактор інформаційної служби Олена Фроляк. - Оголосили внутрішній кастинг і Настя його успішно пройшла... На її користь зіграло чимало факторів: Настя - перевірений "універсальний солдат", вміє добре писати, монтувати відео, брати інтерв'ю, вести програму, працювати на результат. Вона надійна, освічена, доброзичлива і приязна. Все це відчуває камера, і я сподіваюся відчують наші глядачі».

 

Шеф-редактор інформаційної служби каналу, ведучий ранкового і денного випусків програми «Факти» Віталій Ковач пішов з ICTV у квітні цього року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY