Матч Україна-Франція став останнім для відомого коментатора Тьєррі Ролана

17 Червня 2012
4621
17 Червня 2012
12:41

Матч Україна-Франція став останнім для відомого коментатора Тьєррі Ролана

4621
Матч Україна-Франція став останнім для відомого коментатора Тьєррі Ролана

У Франції після матчу Україна-Франція у віці 74 років помер відомий спортивний телевізійний коментатор Тьєррі Ролан. Про це повідомляє «Українська правда» із посиланням на іноземні ЗМІ.

 

Сім'я пана Ролана повідомила французькому телеканалу M6, що коментатор помер в ніч на суботу після перегляду матчу Франція-Україна. Він був дуже схвильований.

 

 

Пан Ролан недавно переніс операцію у зв'язку з розривом аневризма судини головного мозку, після чого у нього почалися ускладнення. Він мав повернутися до роботи після кількох років перерви. Очікувалося, що він працюватиме в парі з коментатором Жаном-Мішелем Ларке та висвітлюватиме матчі Євро-2012 на телеканалі M6. У зв'язку з проблемами зі здоров'ям він змушений був відмовитися від поїздки в Україну.

 

За свою кар'єру спортивного коментатора Тьєррі Ролан прокоментував 13 чемпіонатів світу з футболу і 1300 футбольних матчів.

 

Президент Франції Франсуа Олланд висловив «глибокий смуток» у зв'язку зі смертю легендарного коментатора.

 

«Детектор медіа»

Фото - http://euro2012.lenta.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4621
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
смотрим футболл через спутник!
4338 дн. тому
Amos 2.freg: 10806 Horizontal.S/R:30000 Ksybb/sec. fec ¾ Biss:100610110711
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду