Львівські міліціонери вимагали в португальських журналістів € 500 – португальські ЗМІ

15 Червня 2012
8742
15 Червня 2012
15:26

Львівські міліціонери вимагали в португальських журналістів € 500 – португальські ЗМІ

8742
Але домовилися на € 160, після чого іноземців відпустили
Львівські міліціонери вимагали в португальських журналістів € 500 – португальські ЗМІ

Львівські співробітники дорожньо-патрульної служби вимагали гроші в португальських журналістів, які поверталися після матчу другого туру групового раунду чемпіонату Європи між Португалією і Данією, пише сайт «Чемпіонат» з посиланням на португальську пресу.

 

Як стверджують португальські ЗМІ, міліціонери вимагали гроші в журналістів португальського видання A Bola. Інцидент стався після матчу другого туру групового раунду чемпіонату Європи між Португалією і Данією. Журналісти, які керували орендованою машиною, були зупинені на шляху до готелю.

 

Міліціонери нібито вимагали від португальців пройти тест на алкоголь, який був спочатку поставлений на неприпустиму кількість алкоголю в крові. Англійською мовою міліціонери не висловлювалися, але почали вимагати в журналістів гроші: «Money, money». На запитання про те, скільки потрібно заплатити, міліціонери відповіли: € 500, стверджують журналісти. У португальців було із собою близько € 160, вони віддали ці гроші співробітникам дорожньо-патрульної служби, і їх відпустили.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8742
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду