detector.media
15.06.2012 15:26
Львівські міліціонери вимагали в португальських журналістів € 500 – португальські ЗМІ
Але домовилися на € 160, після чого іноземців відпустили

Львівські співробітники дорожньо-патрульної служби вимагали гроші в португальських журналістів, які поверталися після матчу другого туру групового раунду чемпіонату Європи між Португалією і Данією, пише сайт «Чемпіонат» з посиланням на португальську пресу.

 

Як стверджують португальські ЗМІ, міліціонери вимагали гроші в журналістів португальського видання A Bola. Інцидент стався після матчу другого туру групового раунду чемпіонату Європи між Португалією і Данією. Журналісти, які керували орендованою машиною, були зупинені на шляху до готелю.

 

Міліціонери нібито вимагали від португальців пройти тест на алкоголь, який був спочатку поставлений на неприпустиму кількість алкоголю в крові. Англійською мовою міліціонери не висловлювалися, але почали вимагати в журналістів гроші: «Money, money». На запитання про те, скільки потрібно заплатити, міліціонери відповіли: € 500, стверджують журналісти. У португальців було із собою близько € 160, вони віддали ці гроші співробітникам дорожньо-патрульної служби, і їх відпустили.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY