«Gemius Україна» планує на осінь комерційний запуск дослідження аудиторії онлайн-відео

15 Червня 2012
5871
15 Червня 2012
14:12

«Gemius Україна» планує на осінь комерційний запуск дослідження аудиторії онлайн-відео

5871
У тестовому режимі дослідження проводиться для «1+1», StarLightMedia, Digital Screens
«Gemius Україна» планує на осінь комерційний запуск дослідження аудиторії онлайн-відео

До осені дослідницька компанія «Gemius Україна» планує комерційний запуск свого дослідження аудиторії мультимедіа-контенту Gemius Stream. Про це пише ain.ua з посиланням на главу українського офісу компанії Олексія Бакуна.

 

Дослідження розраховане насамперед на правовласників медіаконтенту, що публікується онлайн, також аналізується аудиторія відеореклами.

 

Дослідження зараз проводиться в тестовому режимі для деяких замовників. Кейс по студії «1+1» був представлений на конференції iForum, також, серед користувачів продукту-холдинг StarLightMedia, Digital Screens (керує сервісом Oll.tv) і ряд інших гравців ринку.

 

За словами Олексія Бакуна, проект повністю готовий, його можна запустити в комерційну експлуатацію протягом місяця.

 

 


 

 

Gemius Stream - це інструмент веб-аналітики, який міряє аудиторію відео, аудіо та ігрового контенту. Наприклад, заміряються завантаження відео в плеєр, повні перегляди, кількість відвідувачів, загальний час сесії, відсоток і час перегляду відео. За умови застосування додаткових фільтрів для рекламних блоків, можливий замір показників відеореклами.

 

Дані з Gemius Stream можуть бути об'єднані з результатами дослідження Gemius Audience, що дозволить отримати інформацію про кількість реальних користувачів (real users), проглянули аудіо-, відеоматеріали онлайн, а також їх соціально-демографічний профіль і відсоток охоплення від усієї інтернет аудиторії. Медіапланування по відеорекламі з використанням соціально-демографічних характеристик буде доступне в ПЗ Gemius Explorer.

 

Інструмент Gemius Stream був анонсований компанією ще наприкінці минулого року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5871
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду