До Княжицького прийде Яценюк

14 Червня 2012
5229
14 Червня 2012
15:19

До Княжицького прийде Яценюк

5229
До Княжицького прийде Яценюк

14 червня гостями програми «Вечір з Миколою Княжицьким» на каналі ТВі стануть лідер партії «Фронт змін» Арсеній Яценюк, футболіст Владислав Ващук, вчений Валерій Грищук та актор Богдан Бенюк. Про це йдеться в повідомленні прес-служби каналу.

 

У програмі ведучий з гостями обговорять низку тем:

 

- Як формуватиметься виборчий список об'єднаної опозиції? Як «Фронт змін» та «Батьківщина» розподілили повноваження в обласних штабах? Про це - перший номер опозиції Арсеній Яценюк.

 

- Як українські футболісти оцінюють рівень організації та проведення футбольного Євро у своїй країні? Про це - ветеран київського «Динамо» та збірної України Владислав Ващук.

 

- Чи стане українська влада технократичною? Чи зможе держава Україна звільнитися від свого радянського минулого? Про це - екс-народний депутат СРСР, вчений Валерій Грищук.

 

- «Райськеє діло» - прем'єрна вистава у театрі Франка за творами Івана Малковича. Про український театр, його тенденції та новинки, - народний артист України Богдан Бенюк.

 

«Вечір з Миколою Княжицьким» вийде на ТВі о 21:00.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5229
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду