СТБ визначив переможців конкурсу композиторів

12 Червня 2012
6252
12 Червня 2012
19:26

СТБ визначив переможців конкурсу композиторів

6252
СТБ визначив переможців конкурсу композиторів

У конкурсі композиторів телеканалу СТБ переміг Роман Суржа, який отримав I премію - 8000 гривень. Про це йдеться на сайті каналу.

 

Лауреатом II премії стала Олена Протопопова, лауреатом III премії - Сергій Зажитько, які отримають грошу винагороду у розмірі 5000 та 3000 гривень.

 

Нагадаємо, СТБ створив підрозділ з написання музичного матеріалу для молодих артистів - фіналістів талант-шоу каналу («Х-фактор», «Україна має талант») та ініціював конкурс композиторів. Конкурс тривав з 18 травня по 5 червня. До складу журі увійшли: голова правління телеканалу СТБ Володимир Бородянський, генеральний продюсер Галина Пілютікова, керівник творчого об'єднання Тала Онищук, креативний продюсер Костянтин Томільченко, режисер-постановник Максим Литвинов.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6252
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Юлия
4343 дн. тому
Междусобойчик вышел... все победители - приближенные к стб, или друзья членов жюри... какой был смысл проводить конкурс?
Cox
4344 дн. тому
А вообще, композиторов лучше всего могут оценить зам. по веникам, замглавы профсоюза уборщиц, ну и майор Мельниченко. Не постарались на СТБ с жюри...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду