Бадоєв став режисером шоу «Інтера» «Червоне чи чорне»

8 Червня 2012
6435
8 Червня 2012
15:45

Бадоєв став режисером шоу «Інтера» «Червоне чи чорне»

6435
Бадоєв став режисером шоу «Інтера» «Червоне чи чорне»

Алан Бадоєв став режисером шоу «Червоне чи чорне» на «Інтері». Про це повідомила прес-служба каналу.

 

Канал вже почав виробництво проекту. Участь у проекті можуть взяти люди, старші 18 років. Як повідомляла «Детектор медіа»,  проект створюється за форматом Red or Black (ITV Studios Global Entertainment). Його запуск планується на осінь. 

 

«Мені подобається, що в цьому проекті апріорі всі люди рівні. Для того, щоб стати його учасником, потрібно лише заповнити анкету і прийти на зйомки. Це унікальний шанс випробувати свою долю. Але по суті, це безпрограшна лотерея - в гіршому випадку, учасники стануть безпосередніми глядачами захоплюючого шоу», - сказав пан Бадоєв.

 

Нагадаємо, раніше Алан Бадоєв був ведучим тревел-шоу «Орел та решка» на «Інтері».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6435
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду