«День» готує спецномер до Євро-2012

7 Червня 2012
7708
7 Червня 2012
18:06

«День» готує спецномер до Євро-2012

7708
Вийде 8 червня
«День» готує спецномер до Євро-2012

Газета «День» готує спецномер до Чемпіонату Європи з футболу в Україні. Про це «Детектор медіа» повідомила редакція газети.

 

Спецномер у продажу з'явиться 8 червня. Він складатиметься з двох частин: традиційного «п'ятничного» формату і глянцевої вкладки під назвою «Маршрут №1»: «Ми пропонуємо свій погляд, який може бути дуже лаконічно сформульований всього-на-всього у двох словах: ідентичність і модернізація», - йдеться у повідомленні.

 

У спецномері - поради відомих людей (дизайнера Лілії Пустовіт, стиліста Наталії Балабанової, банкіра В'ячеслава Юткіна, посла Фінляндії в Україні Ар'ї Макконен та ін.) куди сходити або з'їздити, що побачити, скуштувати, які сувеніри придбати в Україні.

 

Також видання розповість, що ще окрім футболу збираються показати своїм гостям українські міста, які приймають Євро.

 

Перша сторінка «Маршрут №1» - карта Києва за версією газети «День» у творчому виконанні Анни Гаврилюк.

 

«Глянець - це абсолютно новий для нас досвід. Але в цьому новому форматі спілкування з читачем ми залишимося собою, - розповідає головний редактор «Дня» Лариса Івшина. - Маршрут №1 - не лише туризм, це своєрідна лоція друзів і для друзів».  

 

 


 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7708
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду