Донецька облдержадміністрація на 80-річчя замовила реклами на 823 тис. гривень

7 Червня 2012
9492
7 Червня 2012
15:12

Донецька облдержадміністрація на 80-річчя замовила реклами на 823 тис. гривень

9492
Пощастило телерадіокомпаніям «Клас», «Україна», «Юніон», ТОВ «Бітіві-Компані» та Донецькій ОДТРК
Донецька облдержадміністрація на 80-річчя замовила реклами на 823 тис. гривень

Управління інформаційної політики та з питань преси Донецької облдержадміністрації 30 травня уклало низку угод з теле- та радіокомпаніями на послуги реклами на загальну суму 823 тис. грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», пише сайт «Наші гроші».

 

Медіасупровід 80-річного ювілею Донецької області, який відзначатимуть 2 липня, здійснюватимуть ТОВ «ТРК "Клас"» (100 грн за хвилину радіоефіру), ТОВ «Телерадіокомпанія "Україна"» (233 грн за хвилину телеефіру) і ТОВ «Бітіві-Компані» (200 грн за хвилину телеефіру).

 

Про підготовку та проведення Євро-2012 у Донецькій області розповідатиме ТОВ «Телерадіокомпанія "Юніон"» по 400 грн за хвилину телеефіру.

 

Окрім того ЗМІ будуть висвітлювати діяльність місцевої влади по виконанню програми економічного і соціального розвитку області на 2012 рік. Телереклама вийде на ТОВ «Телерадіокомпанія "Юніон"» (178 грн/хв), ТОВ «ТРК "Клас"» (357 грн/хв), ТОВ «Бітіві-Компані» (100 грн/хв) і ТОВ «Телерадіокомпанія "Україна"» Ріната Ахметова (230 грн/хв).

 

Також рекламні послуги надасть Донецька ОДТРК, чиї послуги обійдуться в 303 грн за хвилину телеефіру та 166 грн за хвилину радіоефіру.

 

Торги проведені за неконкурентною процедурою закупівлі в одного учасника, оскільки прес-служба ОДА хотіла розмістити свою рекламу в конкретних телепрограмах зазначених ЗМІ.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9492
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду