«Інтер» до Євро-2012 запускає розважальне шоу «Ми разом» з Охлобистіним і Потапом

5 Червня 2012
7780
5 Червня 2012
19:58

«Інтер» до Євро-2012 запускає розважальне шоу «Ми разом» з Охлобистіним і Потапом

7780
Ведучі мандруватимуть Україною під час Євро
«Інтер» до Євро-2012 запускає розважальне шоу «Ми разом» з Охлобистіним і Потапом

Телеканал «Інтер» запускає розважально-інформаційну програму «Ми разом», створену спеціально на період Євро-2012. Шоу вестимуть Іван Охлобистін і Потап, повідомляє прес-служба каналу.

 

Прем'єра відбудеться в понеділок, 11 червня. Проект виходитиме з понеділка по п'ятницю о 20:30.

 

«Ми разом» покаже мандрівки Україною двох друзів під час проведення чемпіонату Європи з футболу. Один - шоумен Олексій Потапенко (Потап), який народився в Україні і добре її знає, а інший - громадянин Росії, актор Іван Охлобистін.

 

Потап покаже своєму товаришу, як Євро-2012 змінює країну, її мешканців, що відбувається в Україні, у Києві. Тимчасом як для Івана Охлобистіна Євро-2012 - це генеральна репетиція великих спортивних подій, що відбудуться в Росії, - Олімпіади-2014 і чемпіонату світу з футболу 2018 року.

 

У кожній програмі ведучі спілкуватимуться з уболівальниками з різних країн, розповідаючи їм про Україну й розпитуючи про їхні країни. В українських містах Івана та Потапа супроводжуватимуть запрошені зірки естради й кіно.

 

Паралельно з головними героями по Україні мандрують ще два персонажі - Микола і Степан (Євген Гашенко й Олександр Бережок, «Банда Дизель»). «Це два смішні сільських друга, які дуже люблять футбол. Микола й Степан ніколи не виїжджали зі свого села, тому все побачене для них є новим, через що вони часто потрапляють у кумедні й безглузді ситуації. Маршрут хлопців іноді збігається з маршрутом Потапа й Вані, тому протягом усієї серії програм вони періодично перетинаються в найнесподіваніших місцях», - ідеться в повідомленні прес-служби.

 

Детальніше про інші проекти, присвячені Євро-2012, на «Інтері» й інших каналах можна прочитати тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7780
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду